Holistic Yoga Flow – Toronto Yoga Conference

DATES OF CLASSES
April 12th – 15th

REGISTAR FOR CLASSES HERE

SESSION – Holistic Yoga Flow (HYF) Immersion
THURSDAY APRIL 12
11:00 AM – 6:00 PM (6 HRS)

SESSION – Yin Yoga
FRIDAY APRIL 13
9:00 AM – 5:00 PM (6 HRS)

SESSION – Holistic Yoga Flow: Vitality
SATURDAY APRIL 14
10:30 AM – 12:30 PM (2 HRS)

SESSION – Holistic Yoga Flow: Detox
SATURDAY APRIL 14
1:00 PM – 3:00 PM (2 HRS)

SESSION – Holistic Yoga Flow: Cross Train
SATURDAY APRIL 14
3:15 PM – 5:15 PM (2 HRS)

SESSION – Holistic Yoga Flow: Strength
SUNDAY APRIL 15
9:00 AM – 11:00 AM (2 HRS)

SESSION – Holistic Yoga Flow: Yin
SUNDAY APRIL 15
11:30 AM – 1:30 PM (2 HRS)

SESSION – Limbs of Yoga: Moving into Stillness
SUNDAY APRIL 15
2:00 PM – 4:00 PM

Now Available